Flytta kompetensutvecklingen till handen

Vi befinner oss idag i ett informationssamhälle som är i ständig rörelse. Att hela tiden utbilda och hålla sin personal och sina partners uppdaterade är en utmaning som samtliga företag och organisationer står inför, oavsett vilken bransch de verkar inom. Med hjälp av digitaliseringen och, framför allt, förflyttningen från dator till mobila enheter kan man nu interagera och förse information med en räckvidd som tidigare inte har varit möjlig.

Statistik från Apigee (Google)

(USA)

97%


Av mobilanvändarna använder idag en smartphone.

70%


Anser att en app hade kunnat hjälpa dem att utföra deras jobb på ett bättre sätt.

95%


Av de större företagen planerar att ta fram en app.

75%


Säger att de planerar att använda appen för både interna och externa ändamål.

Vår lösning

Med vår lösning Scoolia PLM får man verktygen för att nå hela vägen ut till sin organisation och partners. Det behövs inte längre några datorsalar eller avsatta dagar för utbildningar, all information och kunskap dem behöver blir tillgängligt direkt i deras händer, 24/7.

Our solution
Computer+mobile

Genom en webbportal som är själva grunden lägger man enkelt upp produkter och kurser, skapar relaterat innehåll och publicerar.
Publicerade produkter och kurser kan sedan ses av anställda eller partners genom en helt anpassningsbar och profilierad mobilapplikation som kan skapa grunden för era framtida mobila satsningar.

Bli tillgängliga på

Anpassningsbar

Anpassa och bygg vidare på applikationen efter era behov.
Se applikationen som en grund till era framtida mobila satsningar och bygg ut med t.ex. e-handel, CRM, PIM och mycket mer.
Genom vårt API kan vi hjälpa er att vidareutveckla applikationen åt vilket håll ni vill, både för interna och externa ändamål.

 

Structure

 

Lucas

Vill ni veta mer om hur vi kan stötta er i era framtida satsningar?
Kontakta då Lucas Tiblom, så berättar han mer!

 
+46 760 47 29 00