Academy
Mötesvärd i Adobe Connect - Grundutbildning

Om kursen
Du, som mötesvärd, lär dig de grundläggande funktionerna för att kunna planera, bjuda in deltagare och genomföra ett kvalitativt möte. Du lär dig hur du kan skapa dina egna layouter och hur du kan lägga upp material i olika rum och med olika flöden för effektivt arbete. Du lär dig hantera inspelningar och enklare form av interaktivitet.

 

Kursnivå
Kursen är en grundutbildning och du får de grundläggande, nödvändiga kunskaperna som behövs för att utföra ett möte i Adobe Connect på ett kvalitativt sätt.

 

Målgrupp/storlek
Kursen är byggd för er som ska börja använda Adobe Connect för webbmöten, webbinarium eller för distansutbildning.

 

Förkunskaper/utrustning
Datorvana och tillgång till dator med webbkamera, headset (gärna usb för bästa ljudkvalitet) samt stabil bandbredd om minst 2,0 Mbit.

 

Kurslängd/genomförande
Utbildningen genomförs helt online i Adobe Connect där du träffar våra utbildare i det virtuella klassrummet. Utbildningen består av 3 stycken lektionstillfällen á ca 60 minuter som planeras in efter ert önskemål.

 

Kursinnehåll

  • Teknik
  • Hantera mötesrum
  • Bjud in och hantera deltagare
  • Förbereda material, chatt, pods i rummet
  • Inspelning

 


Utbildningsmål
Målet är att man efter genomgången utbildning ska kunna ha en god förståelse för verktyget. Du ska som värd veta hur du ska planera och utföra ett enklare onlinemöte på ett professionellt sätt.

 

Kurspris
Priset för utbildningen är 3 750 kr/deltagare exkl. moms.

 

 

För mer information kontakta vår bokning på:

Telefon +46 72-729 41 13 alt mail bookings@wezupport.se

Boka Kursen