Academy
Lär dig att genomföra ett webbinarie

Om kursen
I den här kursen lär du dig hur man planerar, förbereder och genomför ett kvalitativt webbinarie. Vad man ska tänka på vid inbjudan, hela vägen i genomförandet av webbinariet och vad man ska tänka på efteråt. Du lär dig hur du kan lägga upp ditt arbetsflöde och hur du kan hantera flera föreläsare på ett effektivt sätt.

 

Kursnivå
Kursen lär ut de nödvändiga kunskaperna som man behöver för att planera och genomföra ett webbinarie på ett professionellt sätt.

 

Målgrupp/storlek
Kursen är byggd för er som har tänkt att använda Adobe Connect för att genomföra webbinarie. Storlek på gruppen kan vara 1-5 deltagare/kurs.

 

Förkunskaper/utrustning
Datorvana och tillgång till dator med webbkamera, headset (gärna usb för bästa ljudkvalitet) samt stabil bandbredd om minst 2,0 Mbit. Kräver grundläggande kunskaper i Adobe Connect.

 

Kurslängd/genomförande
Utbildningen genomförs helt online i Adobe Connect där du träffar våra utbildare i det virtuella klassrummet. Utbildningen består av 5 stycken lektionstillfällen á 60 minuter som planeras in efter ert önskemål.

 

Kursinnehåll

  • Speciella funktioner för webbinarie i Adobe Connect (teknisk genomgång)
  • Uppdelning av resurser (genomgång arbetssätt)
  • Inspelning och rapporter (teknisk genomgång)
  • Genrep (arbetssätt och teknik)
  • Presentation och redovisning (genomgång, övning och sammanfattning)

 

Utbildningsmål
Målet är att man efter genomgången utbildning ska ha goda kunskaper i hur man planerar och genomför ett kvalitativt webbinarie.

 

Kurspris
Priset för utbildningen är 7 500 kr/deltagare exkl. moms.

 

För mer information kontakta vår bokning på:

Telefon +46 72-729 41 13 alt mail bookings@wezupport.se

Boka Kursen