Starta E-handel

Idag handlar många saker på internet. Näthandeln har verkligen tagit över eftersom folk tycker att det är så smidigt att bara kunna sitta hemma framför datorn och klicka hem saker som man sedan får i brevlådan. Allt fler företag hoppar på tåget och snart har nästan alla företag som säljer produkter av något slag en egen webshop.

Om du planerar att starta företag där syftet är att sälja varor så är det helt rätt att även öppna en tillhörande E-handel. I en E-handel kan man verkligen sälja allt möjligt från affischer till bildelar. Man behöver inte ha en egen domän som man betalar för till en början. Det finns massor av hemsidor som låter dig skapa en egen hemsida där tjänstens namn står med i webbadressen. Om man senare vill se mer professionell ut så ska man såklart ha en köpt domän, men vill man bara komma igång så funkar det utmärkt med en gratishemsida.

För att folk ska hitta din E-handel från första början så måste du annonsera någonstans. Om du har en facebooksida eller ett instagramkonto så passar det bra att lägga ut lite reklam där. Det går även att köpa marknadsföring på både facebook och instagram så att man dyker upp som annonser i andras flöden också, även om de inte följer dig. Ett annat ställe att annonsera på är faktiskt google. Vi har nog alla varit med om att man sökt på någonting och sett att de första länkarna som dyker upp är annonser. Det kan vara ett smart drag eftersom många googlar på det de letar efter.